Bestellingen

Normaal gesproken wordt het apparaat via geselecteerde keukendealder geleverd. Deze kunnen het apparaat ook inbouwen. Quva kan ook direct door particulieren besteld worden bij Quva in de webshop.

Quva accessoires zijn uitsluitend te bestellen via de Quva webshop

Bestellingen worden binnen 3 werkdagen geleverd

Quva werkt in Nederland op dit moment met Dekker Zevenhuizen en DMG. Bestellingen gaan via een van deze partijen. Bestellen kan ook via de webshop tegen de reguliere verkoopprijs voor particulieren.

Garantie & Service

Quva heeft een standaard garantieperiode van 2 jaar. Een aankoopbewijs is nodig om aanspraak te kunnen maken op de garantie. Zie ook de garantievoorwaarden op de website.

Het Quva apparaat is modulair en een deel van het apparaat uitwisselen is heel makkelijk. Mocht dit nodig zijn dan zorgen wij dat de module die vervangen moet worden beschikbaar is en bepalen we samen met met de klant hoe dit het beste gedaan kan worden (zelf doen of door een monteur laten doen)

Reserve onderdelen kunnen per mail besteld worden bij Quva. Mail voor meer informatie naar service@quvaproducts.com

Het Quva apparaat

Het apparaat is heel efficiënt. Het maximale vermogen is 24W, stand-by gebruik is minder dan 1W.

Quva kan gebruikt worden met Zipper vacuum zakken van andere merken. Voor veilig en langdurig gebruik dienen alleen originele Quva vershouddozen en wijnstops met uw Quva gebruikt te worden

Reserve onderdelen kunnen per mail besteld worden bij Quva. Mail voor meer informatie naar service@quvaproducts.com

Installatiellation/plaatsing

Voor het aansluiten van het apparat is normale stroom aansluiting nodig. Het wordt geleverd met een 100-240V power adapter met europese stekker (type C). Het maximale vermogen van het apparat bedraagt 24Watt.

Op dit moment heeft Quva nog geen installatie service.

Vragen?

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.

Add to cart