NEDERLANDS
DESIGN

BETTER FOOD, LESS WASTE

Ons Verhaal

Wij van Quva zijn optimistisch. We geloven in vooruitgang en willen helpen de wereld een beetje beter te maken. 

Onze aanpak is een apparaat te ontwikkelen dat zo elegant en praktisch is dat het beter omgaan met voedsel ongemerkt onderdeel wordt van het dagelijkse leven. 

Met die gedachte zijn we begin 2016 begonnen met het ontwikkelen van het Quva systeem. Met een team van ontwerpers, ingenieurs en liefhebbers van koken en goed eten hebben we hard gewerkt om tot de lancering te komen. Quva is ontworpen in Nederland en wordt door een gerenommeerde producent gemaakt. 

Met Quva draag je met gemak een steentje bij aan het verminderen van voedselverspilling.

Innovatief design

Met Quva willen we opvallen door juist niet op te vallen. Het pop-up deel van het apparaat is het enige element dat boven het keukenblad uitsteekt als je het wilt gebruiken. Bij geen gebruik is het mooi verzonken in het keukenblad en is alleen de RVS of mat zwarte metalen ring te zien. 

Quva gaat perfect op in je keuken. Snel, slim en elegant.

 

Waarom Quva

Alle materialen voor de productie van Quva zijn zorgvuldig gekozen en uitgebreid getest om langdurig in perfecte staat in de keuken te blijven functioneren en ook voor de Quva accessoires worden alleen de beste materialen gebruikt. De krachtige motor garandeert jarenlang gebruiksgemak.

Quva is een Nederlands bedrijf met kantoor in het centrum van het land. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden.

Het Quva apparaat wordt geleverd met 2 jaar garantie en een coulance regeling voor de jaren daarna. De modulaire opbouw maakt plaatsing en service eenvoudig.

Better food less waste

Add to cart