ONMISBAAR VOOR
ELKE THUISKOK

BETTER FOOD, LESS WASTE

Onmisbare

Toepassingen

Quva helpt niet alleen om voedsel langer vers te houden, dankzij een aantal aanvullende functies
kun je heel gemakkelijk een heerlijk diner op tafel zetten.

Marineren in 10 minuten

De speciaal ontworpen Quva containers, gecombineerd met de Quva Marinade functie maken het mogelijk om binnen tien minuten te marineren. Deze speciale Marinade functie voltooid in korte tijd 5x een compleet vacuüm proces waardoor de marinade diep in het voedsel trekt. Gewoon handig en lekker snel.

Ingrediënten blijven op smaak

Mooie ingrediënten verdienen het om goed bewaard te worden. Door het vacuüm verpakken van voedsel kan dat soms tot wel 3 keer langer bewaard worden. Niet voor niets is vacuümtechniek al helemaal ingeburgerd in keukens van de beste restaurants. De speciale Quva zakjes zijn zeer eenvoudig in gebruik en beschermen o.a. tegen vriesbrand in de vriezer. De bakjes en wijnstop zijn super duurzaam en kunnen jarenlang gebruikt worden om voedsel langer vers te houden.

Sousvide koken als een chef

Sousvide is niet voor niets een van de trends in de moderne keuken. Bij deze kooktechniek  wordt vacuüm verpakt voedsel heel langzaam gegaard. Alle natuurlijke smaken en sappen blijven hierdoor optimaal bewaard! Het is een makkelijke manier om thuis het kwaliteitsniveau van sterrenchefs te evenaren. En dat kan nu nog makkelijker door de gerechten met een Quva voor te bereiden!

Wijn blijft mooi op smaak
Goede wijn behoeft geen krans. Maar moet natuurlijk wel goed bewaard te worden om rijke aroma’s en diepe geuren te behouden nadat de fles geopend is. De Quva wijnstoppen houden jouw geopende wijnflessen dagenlang extra op smaak en kunnen ook gebruikt worden om de aroma’s van andere vloeistoffen en oliën te conserveren.
Add to cart